Rejseguides

Venedig, Europas mest unikke by

Når snakken falder på unikke oplevelser i Europa, så kan man simpelthen ikke komme udenom Vedenig. Hvilket andet sted finder man en by, der har så mange unikke kulturskatte og et så særpræget udseende. Med de mange kanaler og specielle historie er Venedig et rejsemål, som man simpelthen ikke må snyde sig selv for, hvis man skal besøge Italien.

Byen er et sandt skatkammer af kulturelle skatte fra den Italienske renæssance, hvilket man hurtigt opdager, hvis man går bare en lille tur gennem de snorlige gader. Der er så meget at se, at man næsten kan miste pusten, så det gælder om at opleve de vigtigste ting.

 

Uundværlige oplevelser i Venedig

Fordi der er så meget at se, kan man med fordel se hele tre ting på én gang. Dette gør man bedst fra Piazza San Marco, der er en unik oplevelse, som selveste Napoleon kaldte for ”Europas tegnebord”. Man kan mærke indtryk fra alle Europas lande og folk på denne plads. Den vigtigste af de tre attraktioner, som man finder på Piazza San Marco er Bascilica de San Marco, der for alvor viser den Byzantinske indflydelse på Venedig.  Derudover finder man Dogepaladset, der fungerede som magtcentrum i Venedigs bystat. Herfra styredes det handelsimperium, som Venedig var hjertet i op igennem verdenshistorien. Sidst men ikke mindst finder man Torre dell’Orologio, der er et verdenskendt klokketårn.

 

Snyd ikke dig selv for at opleve Venedig

Hvad enten du vil opleve historiens vingesus, eller have en tur i en af byens varemærker, nemlig de mange Gondoler, der sejler rundt i kanalerne, så er Venedig et unikt rejsemål, som enhver burde opleve. Kulinariske, historiske og kulturelle oplever venter om hvert eneste hjørne. Også romantikken er på sit højeste i denne by, så hvis du vil på en kærlighedstur andetsteds end eksempelvis Paris, er Venedig bestemt et alternativ, du burde overveje.

En italiensk perle af en by, der med fordel kan kombineres med et besøg til en buy-trusted-tablets.com anden enestående by, nemlig Firenze, der i mange år var Venedigs største konkurrent. God rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *