Økonomi

Spis billigt (og godt) på ferien

Det kan være en rigtig god idé at lægge et feriebudget før I rejser på ferie. Mange familier oplever dog, at dette budget skrider på ferien, og det skyldes ofte spisningen. Hvis du vil spise både godt og billigt på din ferie, skal du læse med her.

Spis frokost på farten

Mange vælger halvpension på ferien, så de kan spise en stor og lækker morgenmad på hotellet. Det kan være en god idé for at få energi til resten af dagen. Hvis I har planlagt halvpension, kan I overveje at spise frokosten på farten. Det vil sige at I vælger noget, som både er billigt og hurtigt – eksempelvis bare et flute med pålæg, som I har forberedt på værelset.

Har I spist en stor morgenmad, er det sjældent at I har brug for en stor frokost. Så kan I altid spise endnu et stort måltid om aftenen. På denne måde er aftensmaden det eneste måltid, hvor prisen kan skride for alvor.

 

Vælg sidegaderne

Når du rejser bør du altid gå efter restauranterne i sidegaderne. De restauranter, som ligger på de store torv og ved attraktionerne er ofte meget dyre og forbeholdt turister. Ved at gå ned i sidegaderne, finder du de steder, hvor de lokale spiser. Det giver en mere autentisk oplevelse, og ofte kan du næsten halvere prisen på en middag!

 

Drop den dyre alkohol

Det skal selvfølgelig være plads til at nyde et godt glas vin til aftensmaden, men hvis det ikke betyder alverden for dig, er der rigtig mange penge at spare ved at vælge eksempelvis danskvand. Drikkevarerne er ofte det sted, hvor du betaler den største overpris på restauranter.

Overvej derfor i stedet at drikke danskvand til maden og i stedet nyde en flaske vin på balkonen på hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *