Blog

Sørg for at have den rigtige kuffert til rejsen

Når man skal på rejse er det vigtigt, at man sørger for at have den rigtige kuffert til ens bagage. Det er ikke nok bare at gribe den første kuffert man får øje på, for der er en række kriterier, som en god kuffert skal leve op til.

Der er ting som kvalitet, materiale, størrelse og sågar farven. Alt dette har indflydelse på hvor god en kuffert vil være til dine behov. Man kan ofte blive fristet af rygsække, fordi de virker så enkle og fordi man kan have den på ryggen. Men lad være. Skal du på almindelig rejse, så vinder kufferten altid over rygsækken.

 

Hvorfor er kufferten bedst?

Først og fremmest er det er spørgsmål om personlig smag, men man vil hurtigt opdage hvor praktisk kufferten er, når man stille og rolig trækker den efter sig gennem lufthavnen. Ikke noget med at slæbe en tonstung rygsæk, der er proppet til bristepunktet.

Det er er langt sundere for dig at trække en kuffert med hjul, fremfor at have en voldsomt tung rygsæk på ryggen, og så er der også den betydelige fordel at man ikke får en svedig ryg.

En god kuffert kan bruges til professionelle rejser også, så hvis man skal noget med sit arbejde, kan man bevar det professionelle look. Det ser ikke videre professionelt ud at komme slæbende med rygsækken.

 

Personlig smag

Naturligvis er der tidspunkter, hvor en kuffert er det optimale. F.eks. hvis det er en aktiv rejse, hvor man skal på mange vandre ture, eller hvis det er en direkte ”backpacker” tur. Så kan en kuffert ikke helt hamle op med rygsækken.

Det kommer i sidste ende ud på ens personlige præferencer så træf det valg, der giver mening for dig og hav en god rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *