Blog

Skal man være online på ferien?

Er du en af de mange tusinde danskere, der er mere eller mindre afhængig af de sociale medier? Som altid lige skal have et billede af din mad til Instagram eller som lige skal sende en hurtig ”snap” til vennerne? Tjekker du Facebook mere end ti gange om dagen og føler du et lille sus i maven hvis du får likes?

Så er du vist en smule afhængig, men det gør ikke noget hvis det er kontrolleret. Men hvad nu når du skal på ferie? Der skal man jo koble af og derfor vil det være en rigtig sund oplevelse, hvis du helt offline når du er afsted.

Prøv dig frem

Det kan dog argumenteres, at et mindre forbrug af sin smartphone, vil komme af sig selv. Det er ikke alle der har råd til at betale, den ekstra udgift, der vil komme med brug af data i udlandet. Dog er en række af teleselskaber, begyndt at tilbyde normalt forbrug af sin mobil, i det meste af verden.

I starten kan det være meget svært, men det kan sagtens lade sig gøre. Når først de tidligere abstinenser har lagt sig, vil man opdage at man bliver langt mere afslappet og kan nyde ferien langt mere. Man kan godt nyde de store øjeblikke uden lige, at skulle have mobilen frem, for at tage et billede til Facebook.

Med måde er alting godt

Man kan naturligvis godt være online i sin ferie, uden at det tager overhånd. Man vil jo gerne kunne skrive en SMS om hvad man oplever, og sende den til sin nærmeste veninde eller sin mor. Det skal der også være plads til. Dog vender båden, når man først tager sig selv i at benytte Instagram eller Snapchat. På dette tidspunkt bør man aflevere sin mobil til sin ven, så man kan få en lille karantæne.

Det er vigtigt at man sørger for at nyde sin ferie, for det er jo den man har betalt de mange penge for, for at kunne slappe af og geare ned. Ikke for at have et flot motiv, man kan vise sine Facebook-venner. Verden skal ses gennem øjnene, ikke gennem et kamera.

Hvor skal den næste ferie gå hen? Find inspiration til næste destination her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *