colombia
Uncategorized

Seværdigheder i Colombia

Colombia er Latinamerikas mest besøgte land, der udmærker sig på grund af Atlanter- og Stillehavskyst, regnskov og bjerge. Der er en lang række seværdigheder i Colombia, som du bør opleve ved et besøg i dette fantastiske land. Vi har samlet en liste med seværdigheder, som vi selv har oplevet eller har hørt godt om fra vores læsere. Du må meget gerne kommentere med andre gode oplevelser, eller indsende en historie om din rejse.

Bjerget Cerro de Monserrate (Bogota)

Hvis man gerne vil udfordre sin kondition, kan man vandre op ad bjerget Cerro de Monserrate, hvis konditionen ikke er helt i orden, er det muligt at tage en kabelbane til toppen. Fra toppen af Cerro de Monserrate kan man se ud over byen, hvor man kan kigge ned over byen fra øst.

Muséer og kirker (Bogota)

Landet er kendt for sine mange flotte og interessante kirker og museer som bla. tæller følgende: Museo del Oro, Museo Nacional, Museo Arqueologico, Santa Clara og San Francisco. Lokationen på disse seværdigheder er indenfor gåafstand, så man nemt kan planlægge en tur til flere af disse på samme dag. Man oplever en del af Colombias historie, hvis man besøger et par af disse seværdigheder, hvor jeg selv kan nævne Museo del Oro, som en virkelig stor oplevelse.

Saltkatedralerne ved Zipaquirá (Bogota)

Du finder saltkatedralerne i byen Zipaquirá, der ligger omtrent 50 kilometer nord for Bogotá, som mest er kendt for sine mange saltminer. Minerne minder ikke om dengang de blev fundet, fordi de er blevet udnyttet og har kun meget små reserver tilbage. Det ligner et stort bjerg af salt, som på sin vis er meget sjovt at se. I dette bjerg har man hugget underjordiske saltkatedraler ud, hvoraf den ene er lukket for offentligheden på grund af risiko for nedstyrt, men det er muligt at opleve den anden saltkatedral. Katedralen er med sine 75 meter bredde og 18 meter højde en af de største i verdenen, og det siges samtidig der kan være 8.000 personer inde i den.

Bucaramanga

Byen har ikke det helt store at byde på. den er mest kendt for dens cigarer og den kendte og eksotiske madret; Hormiga Culona, der er en meget stor myre som bliver stegt på panden og nydt som en delikatesse.

Cartagena

Dette er efter min mening den smukkeste by u hele Colombia, der er en meget fascinerende by og er et kendetegn for det smukke lands muligheder. Byen besidder den anden største havn i hele Colombia samt bygningerne er helt tilbage fra 16-tallet, der skaber en fantastisk stemning i det man går rundt i byen. Man kan nærmest sige at byen er et levende museum, når man går rundt og kigger på disse flotte og gamle bygninger.