Guides

Sådan får du solgt din bolig inden den lange rejse

Står du over for en vild rejse i fremtiden, hvor du skal være væk fra Danmark over en længere periode? Så har du måske allerede overvejet at sælge din nuværende bolig for at spare udgifterne, mens du er væk? Der følger mange overvejelser med i forbindelse med salg og køb af boliger. Det er nemlig ikke altid lige let at få solgt sin bolig – ligesom det heller ikke altid er lige let at finde en ny bolig. Boligmarkedet i dag er i konstant forandring, men selvom det er svært at gøre sig klog på det nuværende boligmarked, får du i dette indlæg nogle simple tips og tricks til, hvordan du skaber de bedste betingelser for at få solgt netop din bolig, inden du drager afsted på en længerevarende rejse.

Få hjælp til papirarbejdet

Hvis du i forvejen er i fuld gang med at planlægge den forestående, fantastiske rejse, virker det måske en smule stressende, at du derudover også skal have styr på alt papirarbejdet, der følger med salget af din bolig. Mange vælger derfor at alliere sig med en boligadvokat. Boligadvokater har en række forskellige kompetencer i forbindelse med gennemlæsning af kontrakter, dokumenter og regnskaber. Du kan derfor trygt ansatte en boligadvokat til at hjælpe dig med papirarbejdet. Det kan være yderst fordelagtigt, at du vælger en boligadvokat, der har tilknytning til dit lokalsamfund. Hvis du er fra Aalborg finder du en boligadvokat ved at søge på ”boligadvokat Aalborg” eller ved at klikke lige her. Ved at ansætte en boligadvokat fra dit nærområde har vedkommende de bedste forudsætninger for at følge salget af din bolig på tæt vis. Ligeledes vil din boligadvokat i Aalborg være kendt med diverse ejendomsmæglere og byggesagkyndige lokalområdet, hvilket også kan blive aktuelt i forbindelse med et salg.

 

Indret enkelt og lyst

Når din bolig bliver fremvist til interesserede købere, er det vigtigt, at den fremstår så attraktiv som overhovedet muligt. Nøgleordene i den forbindelse er derfor, at du bør indrette enkelt og lyst. Ved at indrette let og enkelt giver du nemlig interesserede købere bedre forudsætninger for at forestille sig, hvordan boligen vil kunne se ud med deres møbler og indretningsønsker. Din bolig skal således fremstå som et lærred, hvor køberen har mulighed for at fantasere om, hvordan lærredet skal udfyldes.

Ud over en enkel indretning er det også vigtigt, at din bolig fremstår lys og lækker. De fleste købere er nemlig ofte meget fokuserede på, hvordan lysindfaldet er i deres kommende bolig. Fjern derfor tunge gardiner og møbler, der forhindrer det optimale lysindfald. Hvis du ikke selv har øje for enkel indretning og lysindfald, kan du vælge at alliere dig med en indretningsarkitekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *