Rejseguides

Romantikken slippes fri i Paris

Af alle Europas vidunderlige byer er der ikke noget, der kan slå kærlighedens hovedstad Paris. Det er den ultimative drøm for enhver, der leder efter alt det bedste fra europæiske kultur, arkitektur, historie, shopping og madlavning. Der er simpelthen ikke den ting, som Paris ikke kan tilbyde, og hvis man står og mangler inspiration til at få den bedste tur, så læs med og find ud af, hvordan du får mest ud af byernes by.

Historisk skatkammer

Paris har mange kende bygninger, der alle kæmper om pladsen som det ultimative varemærke for byen. Men i de flestes øjne, kan der ikke være et eneste sekunds tvivl om, at det er Eiffeltårnet, der er det evige symbol på Paris. Enhver kender det berømte bygningsværk, og for enhver turist er det er absolut must.

Men Paris har meget mere at byde på, da byen rummer kultur og historie, som ganske få steder i verden kan prale af. Uanset om man er til stor kunst eller arkitektur, så finder man det man søger. Besøg det berømte Louvre museum og se de verdensberømte kunstværker. Det er det næstmests besøgte museum i hele verden, men over 9 millioner besøgende årligt.

 

Oplevelser du aldrig glemmer

Er det ikke den finkulturelle oplevelse man søger efter, så kan man med fordel gå på opdagelse i de mange butikker, der udgør kernen i det parisiske modecentrum. Der er noget for enhver shopper.

Men kan også forkæle ganen på en af de mange store restauranter, der er blandt de bedste i hele verden. Den ene Michelin-restaurant efter den anden finder man i Paris, så man kan garantere sig selv en kulinarisk oplevelse.

Men skal det være simpelt og romantisk, så køb en flaskevin, brød og ost, og tag plads ved trappen til Montmartre. Her får man en ægte fornemmelse af Paris og fransk sjæl, og det er en oplevelse, man vil skatte resten af sit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *