Rejseguides

Oplev det smukke Salzburg

I hjertet af Europa ligger Østrig, der er en sand perle af smuk natur, enestående kulturelle oplevelser og en historie, som ikke mange byer kan prale af. Optaget på UNESCSOs Verdensarvsliste er Salzburg en by, der virkelig har haft betydning op igennem historien. Et sandt mekka af barok arkitektur og kultur. Men hvad skal man foretage sig i denne ædelsten af en by?

Vil du helst leve som en konge eller som en verdenskendt klassisk komponist?

Valgte du den første så vil du med garanti finde dig godt tilpas i Schloss Helbrunn, der har en fantastisk samling af møbler og helt enestående omgivelser. Det kunne også være i Mirabellgarten, der er kendt for de store blomsterbede og helt fantastiske layout.

Er det derimod musikken og den kunstneriske livsstil der tiltaler dig, så vil du helt sikker føle dig hjemme i Altstadt, hvor man blandt andet finder Mozarts fødehjem, gamle smukke markedspladser og kendte restauranter.

Uanset om man vælger det ene eller det andet, så vil man sætte pris på Dom zu Salzburger, der har fungeret som religiøst centrum i området i århundreder. Den er et absolut uundværligt stop på turen.

 

Salzburg har noget for enhver

Som man nok kan fornemme, så er Salzburg en by, der har en masse at tilbyde, uanset hvad man gerne vil opleve. En sjov aktivitet er at udforske how long does levitra last alle de kendte lokationer fra den udødelige filmklassiker Sound of Music. Blot en ganske kort spadseretur igennem Salzburg, vil øjeblikke lede tankerne hen derpå.

Der er noget for folk i alle aldre og med alle interesser i Salzburg, så snyd ikke dig selv for at opleve denne fantastiske perle midt i Østrigs hjerte. Der er så meget at se, at man slet ikke kan nøjes med en enkelt dag, men det er fint for området bugner af vidunderlige hoteller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *