Rejseguides

Mærk historiens vingesus i London

Som centrum for et af verdens absolutte mest betydningsfulde lande, er London et rejsemål, der aldrig nogensinde skuffer. Byen bugner af historie, kultur og oplevelser, som man bør opleve mindst én gang i sit liv. Over 23 millioner turister om året er anbefaling nok i sig selv. Der er noget at se for alle, så hvor begynder man?

De udødelige klassikere i Englands hovedstad

Man kan passende starte med at slå sine folder i Hyde Park, der ud over at være den mest berømte park i Londons også er blandt de største. Parken har stor historisk betydning, da den har været hjemsted for mange historiske demonstrationer og protestmarcher, bl.a. fra den britiske kvindebevægelse ”the Suffragettes”, der kæmpede for lighed i starten af det 20. århundrede.

Westminster det politiske hjerte af London og er hjemsted for House of Parliament og en af Londons mest kendte vartegn, det store klokketårn med den berømte klokke ”Big Ben”. Hvil dine fødder på Parliament Square og nyd de mange statuer af betydningsfulde personer, som Nelson Mandela og Winston Churchill, den britiske Bulldog.

 

Oplev stemningen

London har noget, som man ikke helt kan sætte fingeren på. Det er en stemning og kultur, som et ganske unik. Hvad enten du besøger Madame Tussauds voksmuseum, eller markedet ved Portobello Road, så kan du opsluge alt, hvad der gør London til noget ganske særligt og et uundværligt rejsemål, for enhver der har den mindste interesse i europæisk historie.

Tower of London, Buckingham Palace, Tower Bridge, Trafalgar Square og Piccadilly Circus er blot nogle af de helt utrolige ting, som man ikke må snyde sig selv for, hvis man skulle komme en tur til en af Europas mest ikoniske byer. Der er så meget at se, så sørg for at afsætte godt tid. Det ville være synd at gå glip af noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *