Guides

Her kan du bo billigt på din ferie

Den højeste udgift, når du rejser, er ikke længere flybilletterne, da du kan komme de fleste steder hen for få penge. Det er på hoteller, at du kan spare rigtig mange penge, hvis du tager de rigtige steder hen.

Ofte vil du skulle betale flere penge for din flybillet, hvis du rejser steder hen, hvor hotellerne er billigere, men til gengæld kan du også bo langt billigere, når du er fremme.

Det handler om, at du skal tænke på den samlede udgift, når du tager på ferie. Det er svært at kende leveomkostningerne, inden du tager på ferie, men generelt set kan du regne med, at hvis du kan finde billige hoteller, så er landet som helhed også tit billigt.

 

Thailand

Generelt set er det en god idé at tage mange steder hen i Asien, fordi det stadigvæk er langt billigere end mange andre steder i resten af verden. Selv om du tager steder hen, hvor der er mange turister, er det stadigvæk langt billigere end stort set alle steder i Europa.

Men du kan også tage til lande som Vietnam, Laos osv. Faktisk er Thailand i dag dyrere end nabolandene, men det er ikke noget, som du tænker over, når du kommer fra Danmark.

 

Budapest i Ungarn

Hvis du skal på billig ferie i Europa, skal du vælge nogle af de gamle østlande, da de stadigvæk er langt billigere end de gamle vestlige lande. Dog er Prag blevet langt dyrere de sidste par år, fordi tjekkerne er blevet langt rigere.

I stedet er mange begyndt at tage til Ungarn i stedet for, fordi Budapest har den samme følelse som Prag, men det hele er langt billigere. Du kan bo på hotel langt billigere, end du kan nogen andre steder i Europa.

Du kan prøve disse to steder af, og så skal vi nok komme med flere billige destinationer på sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *