Blog Rejseguides

Fordele og ulemper ved all-inclusive

Når man tager på charterferie, så er det fordi man gerne vil have en afslappet rejse, hvor man skal tage stilling til så lidt som overhovedet muligt. Man vil gerne forkæles og vartes lidt op, så man kan koble fuldstændigt af og få ladet batterierne op. Heldigvis er det også muligt med en all-inclusive rejse, hvor du ikke behøver røre en finger fra morgen til aften.

Men er det egentlig det man virkelig vil? Er det måske lidt for meget af det gode?

De åbenlyse fordele ved all-inclusive

Man kan ikke benægte, at det er uhyre komfortabelt ikke at skulle spekulere på dagens måltider, fordi det hele bare bliver serveret for en. Det gør at man bedre kan koncentrere sig om at nyde ferien og de mange behagelige services, som hotellerne og de mange turistattraktioner tilbyder.

Bor du på et at de hoteller, der har mange stjerner, så er der endda roomservice med snacks og småmåltider hele dagen. Derudover er der fri drikkelse, så man aldrig behøver trøste og i stedet kan lade sig forkæle for alvor.

 

Man går glip af en masse

En af de åbenlyse fejl ved udelukkende at benytte sig af all-inclusive, er at man går glip af en masse interessante madoplevelser fra det lokale område. Når man tager på charterferie, er det jo også for at opleve en smule fremmed kultur. Man kan jo sagtens bestille en all-inclusive rejse og stadig besøge lokale restauranter engang imellem. Det er noget, der kan give en mere varieret oplevelse, end at sidde i den samme hotelrestaurant sammen med alle de andre danskere.

Uanset om du rejser til Spanien, Grækenland eller noget helt tredje, så er der helt sikkert en masse spændende kulinariske oplevelser, hvis du er villig til at lede lidt efter dem. Så all-inclusive har sine åbenlyse fordele, men det betyder ikke, at man ikke må gå på eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *