Blog

Bliv helt klar til din ferie

Kufferten er pakket og du er klar til at tage af sted til lufthavnen. Men er du nu også helt forberedt alligevel? Det er mange ting, som man skal være opmærksom på og som man nemt kan glemme.

Derfor har vi samlet en række punkter, som du altid skal huske, når det er tid til at tage på ferie.

Hav styr på dine ting

Alle luftfartsselskaber har forskellige regler om hvor meget bagage man må medbringe på flyet og hvilke dimensioner dine kufferter må have. Det er simpelthen så brandærgerligt at stå ved check-in, for så bare at blive afvist fordi ens kuffert er lidt for stor, eller fordi den vejer 300 gram for meget. Så sæt dig grundigt ind i reglerne, for hvad der er tilladt hos de enkelte selskaber.

Marker din bagage, så du nemmere kan få øje på den når i står ved bagagebåndet. Ellers også kan du vælge en kuffert i klare farver. Der er ingen grund til altid at gå efter de sorte.

 

Pas på med dine piller

Er der noget medicin som du skal tage til daglig? Så vil det være en god ide at få kontrolleret om du må medbringe det til din destination. Oftest vil det ikke blive et problem, men hvis man bliver taget med piller i tasken, uden at de er pakket ind efter reglerne, så kan det give lidt vanskeligheder og skabe forsinkelser for dig. Dårlig start på turen.

Hvis man bare sørger for at forberede sig ordentligt og have tjek på de forskellige regler og retningslinjer, så skal det nok gå alt sammen. Hold altid hovedet koldt og gå ikke i panik. Det skulle jo gerne være en afslappende ferie, så gør hvad ud kan for at forebygge stressede situationer i forbindelse med rejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *