Guides

4 steder du skal se i København

Om du bor i København eller ej, så er der noget fedt ved at tage rundt i byen og opleve den som turist. Det giver dig nogle ret fede muligheder, som du normalt glemmer, hvis du bor i en by. For her glemmer man tit at se de ting, som en turist ville opleve. Derfor har vi valgt at lave en liste over ting, som du både kan bruge som lokal og som turist i København.

Listen kunne være langt længere, da der sker så mange ting i København. Hvis du er turist, og gerne vil opleve København som en lokal, så bliver du nødt til at skaffe dig en cykel. For at få den bedste aftale, er det en god idé at søge følgende på Google: rent a bike Copenhagen.

 

Vi anbefaler, at du vælger en hjemmeside som https://www.donkey.bike, fordi du her har mulighed for at leje en cykel 24/7, og det gør det langt lettere for dig at komme rundt i København.

 

Kødbyen – de lokales favorit

Et af de mest hotte steder i København er Kødbyen. Det er et gammelt slagterikvarter, og der er stadigvæk en række slagtere tilbage herude. Herudover er der natklubber og restauranter, hvor du får seneste hipstermad.

Det er et vildt populært sted, hvor alle de unge og smarte kommer. Hvis du vil se, hvad København har at byde på, så er Kødbyen det helt rigtige sted.

Oplev de forskellige natklubber, hvor du kan få fancy cocktails. Du bør komme her til aftensmad, så du kan få hele oplevelsen med.

 

Se Den Lille Havfrue

Der sker ikke det store ved Den Lille Havfrue, men vi har taget den med, fordi det er en ting, som lokale ofte glemmer at se. Hvis du er lokal, så bør du altså se den mindst en gang. Så kan du sige, at du har gjort det.

Du kan gå fra Den Lille Havfrue til Kastellet, og det er en smuk gåtur, som vi vil anbefale, når du er derude.

 

Strøget er København

Turister skal altid på Strøget, så der er altid mange mennesker herude, og de har altid gang i et eller andet. Derfor er der altid en række gadekunstnere, som laver sjove og skøre ting.

Det kan anbefales, at man tager på Café Norden, selvom det er et dyrt sted. Det er dog her, at alle Københavnere kommer, når de skal spise lidt mad eller drikke en kop kaffe.

 

Oplev det hele fra din cykel

Som turist skal du ikke snyde dig for at opleve København fra en cykel. Det er den helt rigtige måde at opleve København på, og det er normalt ikke noget, som turister gør, og det er en skam.
Du kommer aldrig til at opleve København som en lokal, hvis du ikke hopper op på en cykel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *