Inspiration

De 4 bedste wellness hoteller i verden

Vækkeuret ringer for tidligt, børnene skriger og din chef irriterer dig. Alt du har brug for er at komme væk og bare slappe helt af. Vi snakker ikke kun om at komme ud at rejse, men derimod muligheden for at kredse om kroppen og sindet.

Du kan finde nogle af de mest fantastiske wellness hoteller rundt om i verden, det kræver bare at du ved, hvor du skal lede.

I denne artikel vil vi give dig de 4 bedste wellness hoteller, som denne verden har at byde på.

Six Senses Douro Valley – Douro, Portugal

Forkæl dine sanser med et ophold på et af Europas bedste wellness. Hotellet er placeret ud til Douro floden, der er omgivet af de flotteste bjerge.

Udover den spektakulære udsigt, så er området også kendt for sine vingårde, som leverer vin til hotellet. Når du efter en lang dag med meditation og yoga ønsker at nyde et godt måltid, så har du også den perfekte vin til maden.

 

Four seasons Resort Bali at Sayan – Ubud, Bali, Indonesien

Dette 5-stjernede resort er det perfekte sted at finde sig selv igen. Det er placeret oppe i de frodige bjerge på midten af Bali, hvor du er langt væk fra larmen og de andre turister.

Opholdet byder på alt lige fra yogaklasser i naturskønne omgivelser til at have en filosofisk diskussion med en ægte munk om, hvad meningen med livet er.

De spirituelle og fysiske oplevelser, som du oplever på hotellet, kan få selv de mest nedkørte og stressede personer til at elske livet igen.

 

Lefay Resort og spa – Gargnano, Italien

Hotellet specialiserer sig i at behandle folk både med terapier fra vesten og fra østen.

Behandlingen består i alt lige fra at ændre kroppens energier til at lære dig at spise bedre, ved at serverer de mest fantastiske måltider lavet af organiske råvarer.

Resortet ligger ned mod vandet og har sin egen pool, hvor du kan få svømmet i den dejlige Italienske varme.

 

Kamalaya Koh Samui – Koh Samui, Thailand

Din daglige opgaver på hotellet består i at slentre ned til din hvide sandstrand, hvor der en strand seng, som venter på dig. Når du har brug for en pause fra stranden, så venter dagens massage behandling på dig, som bliver givet af en uddannet kropsterapeut.

Behandlingen er med til at fjerne ubehag og stress fra kroppen, så du kan få mulighed for at slappe helt af.

Det største problem ved stedet er, at det er meget svært at forlade, når det er tid til at rejse hjem igen. Du kan ved hjemrejsen gå ind og finde et behandlingssted i Danmark, så du kan fortsætte din behandling når du kommer hjem igen, hvilket du kan læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *